Тиждень робітничих професій за фахом «Кухар, кондитер»
- Деталі
- Автор: Super User
-
Категорія: Домашня сторінка
-
Опубліковано: 30 листопада 2023
-
Перегляди: 30
Відповідно до плану роботи методичної комісії професійно-теоретичної та професійно – практичної підготовки кухарів, кондитерів на 2023-2024 н. р. з 20 по 24 листопада було проведено Тиждень робітничих професій за фахом «Кухар, кондитер». Цьогоріч Тиждень кулінарних професій у вигляді фестивалю «FISH-FEST».
Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в області кулінарії, розвиток у майбутніх кухарів професійних якостей, виховання інтересу та поваги до обраної професії.
Схиляємо голову перед героїзмом ЗСУ, завдяки яким ми живемо, працюємо та навчаємо, навіть в умовах війни, задля розвитку України, її успішного майбутнього як незалежної європейської держави.